Ligwijzer opgestart in 2009 op een initiatief van bewegingswetenschapper/fysiotherapeut Jan Willem Elkhuizen en industrieel ontwerper Rick Blom. Het doel is om mensen te helpen die in verkeerde slaaphoudingen liggen en daardoor klachten ervaren. Door bezoekers goed te informeren en te helpen een goede slaaphouding aan te nemen kunnen veel klachten worden voorkomen. Het is de missie van Ligwijzer dat zoveel mogelijk mensen lekker slapen en zonder klachten weer wakker worden.

  LigWijzer (in het Engels SleepingWise.com) is onderdeel van Dutch Koala B.V.

   

  Drs. Jan Willem Elkhuizen

  Werkte 20 jaar als fysio- en manueel therapeut. Studeerde aan de VU af als bewegingswetenschapper (Vakgroep Anatomie). Deed snijzaal- en literatuuronderzoek naar hoofdpijn-vanuit-de-nek. Publiceerde artikelen daarover en gaf diverse cursussen aan (para)medici. Verrichtte onderzoek naar hoofdkussens en naar een innovatieve bedbodem (Jade/Kitts/BakkerElkhuizen). Schreef met Menno Iprenburg een boek over Rugpijn, Hernia en Spit.

   

  Ir. Rick Blom

  Studeerde af aan TU als industrieel ontwerper. Ontwierp een ergonomische grondboor en diverse producten voor de computerwerkplek. Ontving voor zijn ontwerpen diverse designprijzen, waaronder twee keer de prestigieuze 'Ergonomics Excellence Award'. Ontwierp voor Ligwijzer samen met Jan Willem Elkhuizen het Mikoala Hi4 Pillow en het Mikoala Body Pillow.

   

  Ligwijzer Benelux

  Ligwijzer / Mikoala.com
  Handelswei 6
  8501 XJ Joure

  BTW nummer: NL822333703B01

   

  Wij stellen uw mening op prijs. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op.

  Heeft u een vraag? Bekijk dan eerst de antwoorden op de veelgestelde vragen.