Verminder en voorkom nek- en rugklachten door in de beste slaaphouding te liggen

  Het Mikoala Body Pillow helpt je om de hele nacht in de beste slaaphouding te blijven liggen. Als je slaapt zonder lichaamskussen is de kans groot dat je tijdens je slaap in een verkeerde houding terecht komt, wat spanning geeft op je nek- en rugspieren. Hierdoor kunnen nekklachten en rugpijn ontstaan.

  Body pillow Mikoala

  Door op je zij te slapen en een lichaamskussen tussen de armen en knieën te leggen, blijven je nek en je rug tijdens het slapen in een neutrale stand staan. De nek- en rugspieren kunnen zo optimaal herstellen van de belasting van overdag. Je nek- en rugklachten zullen binnen korte tijd verminderen en kunnen na een paar weken zelfs volledig verdwijnen.

  Wat zeggen onze klanten?

  Onze klanten zijn enorm enthousiast over het Mikoala Body Pillow, ze geven aan dat het kussen hun nek- en rugklachten flink vermindert, dat ze beter slapen en overdag meer uitgerust zijn.

  "Sinds 3 jaar een hernia. Word iedere ochtend/nacht wakker van enorme rugpijn. Huisarts, neuroloog, rugkliniek, chiropractor, fysio en ga zo maar door.... Allemaal bezocht, niets hielp. Geen ochtend dat ik bij het opstaan mijn eigen veters kon strikken. Echo, MRI etc maar geen oplossing. Sinds 3 dagen het lichaamskussen en word iedere dag pijnloos wakker. Wat een verademing en dat voor een paar tientjes!"

  Anke Hermsen - 18-12-2024

  Hoe kan je het beste met het Mikoala Body Pillow slapen?

  Bekijk de video om te zien welke voordelen het heeft om te slapen met een lichaamskussen: link van video.

  Verschillende slaaphoudingen

  Het effect van het lichaamskussen is het beste bij het slapen op de zij, maar het kan in meerdere slaaphoudingen nuttig zijn.

  • Als je op de zij ligt ondersteunt het kussen je bovenste arm en knie. Hierdoor liggen je nek en rug niet gedraaid en kunnen deze optimaal ontspannen.
  • Op de rug kan het kussen onder de knieën worden geplaatst. Dit zorgt ervoor dat je rug ontspant.
  • Op de buik slapen wordt afgeraden, in deze houding draait de nek te veel. Het lichaamskussen kan de houding iets verbeteren, maar ook dan staat er nog spanning op nek- en rugspieren.
   

  Bestel de Mikoala kussens in onze webshop

  In onze webshop kun je het Mikoala Hi4 Deluxe Pillow en de Mikoala Body Pillow bestellen. Wanneer je de combinatie met hoofd- en lichaamskussen op onze website bestelt, ontvang je een mooie korting.

  Sleep Better Set